Ideiglenes forgalomterelés, elkorlátozás

Szakszerű forgalomszabályozás

A közutakon folyó munkálatok során szükségesé válhat a forgalom ideiglenes szabályozása vagy korlátozása. A forgalom elterelésének szakszerű megtervezése, kivitelezése és a munkálatokkal összehangolt üzemeltetése kiemelt szakértelmet igényel.

Az Útügyi Műszaki Előírásban előírt szabályozók maximális betartása mellett, korszerű forgalomtechnikai berendezéseink segítségével végezzük el a járműforgalom balesetmentes szabályozását és a biztonságos forgalmi rend kialakítását, ezzel támogatva mind a közlekedésben, mind a munkálatokban résztvevők biztonságát.

forgalom terelése autópályán
Félútelzáró berendezés

Komplex szolgáltatás

Komplex forgalomterelési szolgáltatásunk keretében elkészítjük és engedélyeztetjük önnek a szükséges forgalomterelési tervet, teljes körűen elvégezzük az ideiglenes terelések kiépítését és szakszerű bontását, valamint üzemeltetését.

Természetesen biztosítjuk a szükséges eszközöket is (forgalomterelő kúp/bója, táblák, egyedi villogó lámpák, villogó sorok, beton vagy műanyag terelő elemek, forgalomterelő korlát, terelőnyilak). Igény esetén az ideiglenes burkolatjel ragasztás és eltávolítás is történik.

Elvégezzük a mozgó és fix tereléseket nem csak autópályán, de bármilyen más közúton is, valamint váltakozó irányú forgalom egy forgalmi sávon történő lebonyolítását akár kézi jelzőőrös irányítással, akár forgalomirányító lámpla (félútelzáró berendezés bérbeadása, telepítése és üzemeltetése) alkalmazásával.

Fényvédő háló szerelése

Igény szerint a hidakon, felüljárókon, gyorsforgalmi utakon és autópályákon a szembevakítás elkerülése miatt alkalmazott optikai fényvédőháló beszerzését és telepítését vállaljuk.

Parkolás gátló eszközök és elkorlátozások

Megtervezzük, beszerezzük és telepítjük önnek a különféle parkolás gátló oszlopokat és korlátokat, horganyzott hajlított csőkorlátokat, fém korlátokat, kerékpár támaszokat, utcabútorokat.

parkolásgátló eszközök

Ajánlatkéréshez telefonáljon vagy küldjön üzenetet most!