KRESZ tábla vásárlás

Közúti jelzőtábla gyártás

A forgalomtechnika egyik meghatározó eleme a közúti jelzőtábla, vagyis a KRESZ táblák. A megfelelő láthatóságon és tartósságon túl a vonatkozó magyarországi műszaki előírásoknak megfelelően végezzük el a különféle jelző- és útbaigazító táblák tervezését és egyedi gyártását, amely cégünk másik főbb tevékenysége.

A legkorszerűbb gyártási technológiáknak köszönhetően tudjuk megvalósítani a szabályozók által pontosan meghatározott táblák kialakítását, méretét, színét és elhelyezésüket.

Kínálatunkban szerepel valamennyi KRESZ tábla fajta, úgymint a tilalmat, a korlátozást, a veszélyt, vagy az útvonal típusát jelző, az áthaladási elsőbbséget szabályozó, illetve az utasítást adó és a tájékoztató közúti jelzőtáblák, a különleges szabályokat jelző, idegenforgalmi, útbaigazító és utaló jelzőtáblák,  valamint a jelzőtábla alatti kiegészítő táblák is.

Közúti jelzőtáblák kihelyezése
stop tábla
"Stop tábla"
Elsőbbségadás kötelező
Elsőbbségadás kötelező
behajtani tilos tábla
Behajtani tilos
megállni tilos
Megállni tilos
lakó-pihenő övezet tábla
Lakó-pihenő övezet
Szarvas veszély figyelmeztető tábla
Figyelmeztető táblák
Körforgalom tábla
Körforgalom
Parkoló tábla
Parkoló tábla
Kijelölt gyalogos átkelőhely
Kijelölt gyalogos átkelőhely
kresz táblák
Egyéb termékek

KRESZ tábla vásárlás esetén a megrendelő igénye szerint alkalmazzuk a különféle alap lemezeket és fólia típusokat. Lényeges szempont, hogy a kihelyezett tábla ellenálljon a környezeti hatásoknak és igénybevételnek, ezeken felül pedig rendelkezzen a lehetőség szerinti legjobb láthatósággal is.

Az alaplemezek készülhetnek horganyzott acél, alumínium, alumínium-kompozit panelből (ValioBond), rétegelt fa vagy akár műanyag lemezből. Kör alakú és szögletes 

A közúti jelzőtábla és a reklámtábla gyártásánál használt fóliák fényvisszavető képességük szerint lehetnek:

  • nem fényvisszavető fólia (CAL),
  • RA1 fényvisszavető fólia (EG),
  • RA2, B, magas fényvisszavető képességű fólia (HI),
  • RA2, C, nagy fényerejű mikro-prizmás (HIP)
  • RA3 fényvisszavető gyémántfólia prizma alakú lencsékkel (DG).

Ezek élettartama eltérő, típustól függően 3-12 év között van.

A közúti jelzőtáblák kialakításában, valamint az alkalmazási helyének leginkább megfelelő alaplemez és fólia kiválasztásában készséggel állunk a rendelkezésére. Ha ön KRESZ táblák vásárlását, gyártását tervezi, kérem, keressen meg minket elérhetőségeinken, illetve tekintse meg letölthető árjegyzékünket.

Információs tábla kihelyezés

Idegenforgalmi és közterületi információs táblák

A fentieken kívül vállaljuk a különböző idegenforgalmi és közterületi információs táblák teljeskörű megtervezését, elkészítését és kihelyezését is, amelyeket a KRESZ táblák esetén alkalmazott egyszerűbb kialakítású natúr horganyzott acél oszlopokkal, vagy az esztétikusabb (pl. szinterezett oszlop, konzol, portál, stb.) tartószerkezetek biztosításával együtt kivitelezzük önnek.

Projekt tábla készítés

Az EU támogatás kapcsán a kedvezményezett kötelessége tájékoztatni a projekt által közvetlenül érintetteket és a lakosságot, ennek érdekében projekt tábla jól látható helyen történő kihelyezése válhat szükségessé.

Elvégezzük a különféle (pl. Széchenyi 2020) projekt táblák kivitelezését. Ezek kötelező elemei a projekt megnevezése, időtartama, a kedvezményezett megnevezése és adatai, valamint a támogatás összege. Ezek az információk szükségesek a tervezés során.

eu projekt tábla készítése
Telephelyet jelző tábla

Telephelyek, gazdálkodó szervezetek, intézmények jelzőtáblái

Telephelyek, gazdálkodó szervezetek, intézmények irányának jelzésére fehér alapon fekete, nagybetűs feliratú, fekete nyílhegyben végződő, keretezéssel kialakított, téglalap alakú táblák alkalmazhatók.

Segítünk ezek megtervezésében, engedélyeztetésében, vagy ha kerülné a bonyolult hivatali útvesztőket, akár igény szerint elvégezzük mindezt ön helyett. Telephelyre utaló táblák készítése a tervezéstől a kihelyezésig az ön igényeinek megfelelően.

Munkavédelmi táblák

Egyes létesítmények és munkakörök veszélyességi besorolása szerint figyelmeztető és biztonsági jelzések használata szükséges. A jogszabályi előírások határozzák meg a jelek kihelyezésének követelményét, amelyekről a munkáltató köteles gondoskodni.

A munkavédelmi jelzőtáblákat a környezeti körülményeknek leginkább alkalmas, ütésálló és időjárási hatásoknak ellenálló anyagból készítjük el önnek.

munkavédelmi tábla
utcanév tábla készítés

Utcanév tábla készítés

Az utcanévtábla esetén fontos, hogy az tartós, szép, jól olvasható és erős legyen. Folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, hogy ön a legjobb megoldást kapja.

Utánrendelés esetén biztos lehet benne, az újonnan elkészült darab egyezni fog az általunk korábban elkészített táblákkal.

Az utcanév táblákat egyedi arculatnak megfelelően is el tudjuk készíteni.

Tekintse meg reklám tábla készítés szolgáltatásunkat is.

Ajánlatkéréshez telefonáljon vagy küldjön üzenetet most!